Tinerii liberali alături de îndrăgostiți, de Dragobete

TNL de dragobeteIubește românește! Iubește de Dragobete! Acesta a fost  motto-ul acțiunii organizată de tinerii liberali, chiar de Dragobete, pentru botoșăneni. Tinerii îndrăgostiți cu care s-au întâlnit în această zi membrii TNL, au primit câte o inimă cu o urare simplă, dar sinceră: Să vă iubiți mult! Și au primit în schimb zâmbete și priviri senine. A fost ceea ce au dorit ei, tinerii liberali,  să obțină prin acțiunea lor.

Dragobetele este sărbătoarea românească a tnl dragobeteîndrăgostiţilor, moştenită de la daci. Este marcată la data de 24 februarie și prin acțiunea noastră de astăzi, vrem să le urăm tinerilor îndrăgostiți și nu numai să se iubească mult în continuare, să fie sănătoși și să fie activi în viața politică, pentru că numai așa vom putea schimba lucrurile de care ne-am săturat: disprețul față de lege, față de valori și de
tradițiile românești
”, a declarat Adrian Poclid, co-președintele Organizației tnl dragobete sorin cornilaJudețene de Tineret PNL Botoșani.

Dorim să atragem alături de noi și alți tineri care împărtășesc valorile pe care noi le promovăm și mă refer aici în mod special la respectul pentru o atitudine constructivă față de proiectele care presupun evoluția orașului nostru, a țării. De aici pornește practic totul” , a spus Sorin Cornilă, co-președintele Organizației Municipale de Tineret PNL Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *