Autoutilitara furată din Italia, depistată în judeţul Botoşani

autoutilitara furata- politia de frontiera BotosaniPoliţiştii de frontieră din cadrul SPF Dorohoi au depistat o autoutilitară marca Iveco, cu numere de înmatriculare italiene, care figura în bazele de date ca fiind declarată furată din Italia.

În data de 23 februarie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în trafic pentru control, în localitatea Rogojeşti, judeţul Botoşani, o autoutiliară marca Iveco, înmatriculată în Italia.

like facebookÎn autoutilitară se afla, în calitate de pasager, Ovidiu P., în vârstă de 33 de ani, care a declarat că maşina îi aparţine, fiind achiziţionată de la un cetăţean din judeţul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia, din luna mai a anului trecut.

Autoturismul, în valoare de 11.300 lei a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *