Licitație cu ghinion: Nicio firmă nu a fost declarată câștigătoare la licitația privind colectarea și transportul deșeurilor din județ

gunoiLa licitația organizată de Consiliul Județean privind colectarea și transportul deșeurilor din cele cinci zone ale județului Botoșani au fost depuse nouă oferte, însă niciuna nu a fost conformă. Cel puțin asta a stabilit Comisia de evaluare, care nu a declarat nicio firmă câștigătoare.

like facebookEste perioada de contestație de zece zile și dacă este admisă contestația vom avea un câștigător, dacă nu reluăm procedura și undeva în partea a doua a lunii mai vrem să avem un contract semnat. Colectarea nu ne afectează, pentru că oricum era o condiționalitate: să încheiem licitația privind administrarea depozitului de la Stăuceni”, a spus Gheorghe Sorescu, președintele CJ.

La această licitație s-a înscris asocierea de firme SC Soim SRL și SC Pavra Com SRL Botoșani, SC Diasil Service SRL cu Rossal SRL Roman și SC Florconstruct SRL Suceava și Urbana SA Bistrița, aceste firme depunând oferte pentru toate cele cinci zone de colectare a gunoiului, respectiv zona 1: Dorohoi, zona 2-Săveni, zona 3-Ștefănești, zona 4-Botoșani și zona 5-Flămânzi, în timp ce ceilalți operatori au depus oferte pentru una sau două zone de colectare a gunoiului.

Este vorba de SC Damiena SRL Suceava, asocierea SC Florconstruct SRL Suceava cu SC Goscom Fălticeni, SC Edil Industry Iasi, SC Urban Serv Botoșani și SC Girexim Universal Pitești.

Societatea Urban Serv a depus ofertă pentru colectarea gunoiului în zona patru Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *