Angajări la Primăria Botoșani. Se caută trei consilieri și un director

Primaria BotosaniPrimăria Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcții contractuale vacante, din cadrul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani. Este vorba de un post de director, grad profesional II; un post de consilier, grad profesional II la Compartimentul Marketing; un post de consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul și un post de consilier, grad profesional debutant la Compartimentul Relaţii cu Publicul.

like facebookCondiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • director, grad profesional II: absolvent studii superioare de turism şi sau de studii superioare şi curs de calificare de management în activitatea de turism sau curs de calificare ca director de centru informare turistică conform Standardelor ocupationale secţiunea turism, hoteluri, restaurante; minimum 6 luni în domeniu, cu portofoliu ca ghid/agent de turism.
  • consilier, grad profesional II la Compartimentul Marketing: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă; ştiinţe ale comunicării; ştiinţe economice, în specializările: marketing, economia comerţului, turismului şi serviciilor, economia comerţului, turismului, serviciilor şi managementul calităţii, administrarea afacerilor în comerţ, turism, servicii, merceologie şi managementul calităţii; minimum 6 luni vechime în specialitatea studiilor superioare.
  • consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul: studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; absolvent al unui curs de calificare ca ghid de turism sau agent de turism absolvit cu certificat de calificare profesională recunoscut de M.M.F.P.P.S.P.V. şi M.E.N., minimum 6 luni vechime în specialitatea studiilor superioare.
  • consilier, grad profesional debutant la Compartimentul Relaţii cu Publicul: studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; absolvent al unui curs de calificare ca ghid de turism sau agent de turism absolvit cu certificat de calificare profesională recunoscut de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 martie 2016, ora 10,00: proba scrisă și 16 martie 2016: interviu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *