Bărbat din Botoșani prins cu țigări de contrabandă în mașină

tigari in masina (3)Un botoșănean a fost depistat, sâmbătă, pe DN 11, în localitatea băcăuană Helegiu,  cu 3200 țigarete de contrabandă de proveniență din Ucraina.

Potrivit polițiștilor băcăuani, a depistat în trafic un autoturism condus de de un bărbat de 36 ani, fără ocupaţie, din Botoşani. Din primele verificări efectuate s-a constatat că acesta transportă mai multe bunuri pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliţiei munipiului Oneşti.

like facebook„În colaborare cu lucrători din cadrul serviciului de investigarea criminalității economice, în urma inventarierii bunurilor transportate s-a constatat că acestea constau în produse alimentare, băuturi răcoritoare şi un număr de 3200 ţigarete, de provenienţă Ucraina. S-a dispus ridicarea acestora în vederea confiscării conf.art.3 din Legea 12/1990 republicată. În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 2500 lei conf.art. 1, lit.e din Legea nr. 12/1990R”, se precizează într-un comunicat al IPJ Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *