Câini împuşcaţi şi abandonaţi la marginea unei localităţi din judeţul Botoşani

caini impuscatiLeşurile a 15 caini împuşcaţi au stârnit revolta cetăţenilor dintr-o localitate a judeţului Botoşani. Este vorba despre o acţiune barbară în localitatea Cerviceşti.

Revoltati, localnicii spun ca bietele animale au fost ucise in curtile stapanilor, cand acestia nu erau acasa, apoi lesurile au fost aruncate intr-o zona mlastinoasa de langa sat. Pe fir au intrat acum si politistii si incearca sa ii gaseasca pe agresori.

politie caini impuscati” Cei care i-au împuşcat au plătit un boschetar să îi ascundă ca să nu îi vadă lumea”, spune un localnic.

Imediat ce au aflat de incident, oamenii au anuntat politia si Directia de Sanatate Publica. Stapanii cainilor au pornit apoi in cautarea animalelor. Au gasit lesurile aruncate pe malul unei balti.

like facebookLocalnicii sunt inmarmuriti. Nu-si dau seama cine si de ce ar putea comite o asemenea grozavie. Satenii spun ca totul s-ar fi petrecut cand proprietarii bietelor animale nu erau acasa.

La fata locului a ajuns si medicul veterinar din localitate, care a preluat unul dintre caini pentru autopsie. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Sursa: StirileProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *