Macaleți către noul prefect, la predarea mandatului: Să fii bun și drept măria ta!

Dan Nechifor- prefect de Botosani si Costica Macaleti- fost prefectCostică Macaleți i-a citat noului prefect Dan Nechifor, după ce a predat mandatul, din spusele lui Kogălniceanu către Cuza. El i-a spus acestuia: ”Să fii bun și drept măria ta” și i-a urat lui Nechifor succes în noua funcție.

like facebookVă mulțumesc pentru colaborare, vreau să vă asigur că vă prețuiesc ca oameni și ca activitate pe care o depuneți, care nu este simplă. Amintea domul prefect de situațiile de urgență, că atunci când sunt situații limită trebuie să acționăm ca o echipă. Cred în munca în echipă. Domului prefect îi urez succes. Kogălniceanu îi spune lui Cuza: Să fii bun și drept măria ta!”, a fost discursul lui Macaleț la predarea ștafetei. 

Fostul prefect a adresat câteva cuvinte și directorului general al MAI, Constantin Mihart, prezent la învestirea noului prefect de Botoșani.

Domnului director general Costantin Mihat, tătuca prefecților din România, bine ați venit la Botoșani! V-am așteptat cu bucurie și la instalare, și la demitere. Cred că trebuie să ne comportăm normal și firesc”, a adăugat Macaleți.

Costică Macaleți a fost demis, săptămâna trecută, de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *