Foto & Video! Dan Nechifor, înscăunat în funcția de prefect al județului Botoșani

instalare Dan Nechifor- prefect de Botosani 015Dan Nechifor  a fost instalat oficial, duminică, în funcția de prefect al județului Botoșani în prezența unor autorități locale, șefi de instituții publice, dar și a directorului general, Constantin Mihart, de la Direcţia Generală pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului din cadrul MAI.

like facebookNoul prefect a declarat că pentru el această funcție nu este o miză personală, ci o provocare.

Vreau să mulțumesc celor care mi-au acordat această încredere și să vă asigur că mă voi strădui să confirm așteptările pe care le aveți de la mine. Pentru mine, funcția de prefect nu este o miză personală este o provocare  în cariera mea și sper să-i fac față într-un mod onorabil. Toată lumea vrea să schimbe ceva în România. Eu am hotărât să mă implic și sper că voi reuși să fac acest lucru”, a spus Nechifor.

instalare Dan Nechifor- prefect de Botosani 002El a menționat că va acorda, în calitate de prefect, o atenție deosebită relației cu reprezentanții administrației locale, dar și o relație de colaborare cu instituțiile deconcentrate.

Vreau să mă aplec într-un mod deosebit către controlul de legalitate al actului administrativ. Știu că provocarea cea mai importantă sunt cele două runde de alegeri și cred că voi reuși să le organizez impecabil”, a adăugat Nechifor.

Reprezentantul Asociației Comunelor din Botoșani, primarul Romică Magopeț, i-a mulțumit fostului prefect Costică Macaleți de colaborarea avută cu primăriile din județ.

Această activitate a Instituție Prefectului în perioada anterioară a fost o activitate împlinită, plină de curaj, o activitate care s-a desfășurat corect. Tot ceea se putea face s-a făcut”, a spus Magopeț, care i-a urat totodată noului prefect succes în activitate.

La ceremonie au luat parte și senatorul Corneliu Popescu, subprefectul Elena Coșman, dar și primarul de Dângeni, Cătălin Rotundu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *