Locuinţă pierdută după un împrumut cu camătă

executor judecatoresc afisaj pe usaO familie din municipiul Botoşani a fost evacuată ieri din casă în urma unui împrumut de la un aşa-zis cămătar. Evacuarea a fost făcută cu ajutorul unui executor judecătoresc, care a venit însoţit de jandarmi, Maria Vărvăruc fiind scoasă din casă doar în şlapi şi cu hainele de pe ea. Luată pe neaşteptate, aceasta a suferit un puseu de tensiune, aşa că s-a solicitat intervenţia ambulanţei.

 „Este un abuz. Am făcut contestaţie la executare, iar instanţa nu a dat încă o sentinţă definitivă”, a spus Maria Vărvăruc.

like facebookPovestea îşi are începutul în 2007, când femeia şi soţul ei, Romică Vasile Vărvăruc, au împrumutat, spun ei, 5.000 de euro de la Emil Buhaschi, urmând să-i restituie în 10 luni. Greşeala lor, recunoaşte Maria Vărvăruc, a fost că nu au făcut o copie după acel contract, care ulterior a fost autentificat la un notariat, iar în loc de 5.000 de euro în act ar fi fost menţionaţi 7.000 de euro, iar apoi 10.000 de euro, gaj fiind pus apartamentul. Buhaschi a apelat apoi la serviciile unui executor, reuşind să cumpere casa cu doar 74.750 de lei.

Emil Buhaschi a susţinut că nu s-ar fi ajuns aici dacă familia ar fi achitat banii.

sursa: Monitorul de Botoșani

 

One thought on “Locuinţă pierdută după un împrumut cu camătă

  1. Autoritățile nu se sesizează in acest caz de falsificare a actelor?Aici sunt complici executoru si camatarul care a jonglat cu suma respectiva pană a reusit sa cumpere acel apartament.Sa nu ai parte de acel apartament si sa_ti găsesti sfârșitul acolo cat de curand cioroiule.Apropo ai si un nume de dobitoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *