Consilierul Tincu către Flutur: Bugetul a stat la mâna consilierilor locali PNL. Puteau să dea bani și pentru igienizarea ghetourilor

Mihai Tincu la biroul Rapsodia Conf SA BotosaniUn consilier local arată cu degetul către Cătălin Flutur și spune că bugetul local a fost la mâna consilierilor PNL, nu a Executivului Primăriei, și că aceștia trebuiau să prindă bani și pentru igienizarea ghetourilor din Parcul Tineretului. Declarația a fost făcută de Mihai Tincu, după ce directorul Locativa a spus că actualul executiv  nu a alocat nici un ban în patru ani pentru igienizarea grupurilor sanitare de la ghetouri.

Domnul Flutur este politician și are răspunsuri pentru orice problemă, dar de data aceasta este vorba de o epidemie. Îl rog să își aducă aminte două lucruri: anul acesta, ca să treacă bugetul, a fost nevoie de câteva ședințe. Bugetul a stat la mâna consilierilor locali PNL, foști PDL. Ei au luat și din stânga și din dreapta și puteau să dea și bani pentru această problemă”, a menționat Tincu.

like facebookMai mult, susține consilierul PSD, Flutur, în calitate de director la Locativa, putea ca în ultimii patru ani să vină cu un referat de necesitate în care să prezinte această problemă și să solicite bani.

Să arate ce este de făcut și să spună că este un potențial pericol pentru populație. Eu zic să ne apucăm ne treabă, să ne facem treaba că e mai bine așa”, a mai spu Tincu.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a solicitat demisia lui Flutur pentru focarul de hepatită identificat în zona Parcului Tineretului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *