O nouă firmă preia administrarea Hotelului Rapsodia. Află cine e în spatele ei!

hotel rapsodia botosaniHotelul Rapsodia din Botoşani, patronat de omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, are, de curând, un alt administrator, după ce firma Hotels Consulting, deţinută de Cătălin Flutur şi soţia sa, Gabriela, a intrat în insolvenţă.

like facebookCel mai mare hotel din Botoşani a fost preluat, recent, de societatea comercială Financial Hotels SRL, al cărei unic asociat este Cosmin Flutur, fiul cel mic al familiei Flutur.

Societatea a fost înfiinţată, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice, în luna august 2015 şi are sediul social în spaţiul farmaciei Maria, aparţinând firmei Farmaplus SRL.

Firma care administrează cel mai mare hotel din Botoşani a intrat în insolvenţă

7 thoughts on “O nouă firmă preia administrarea Hotelului Rapsodia. Află cine e în spatele ei!

  1. Inginerii financiare marca Flutur pentru a pacali Statul. Modelul a fost brevetat in 2009 la falimentul Termica si infiintarea Modern Calor.

  2. Oare sigur acesta-i adevarul – ca a intrat in insolventa datorita faptului ca afacerea nu a mers? Si daca nu este o afacere ,,buna”, de ce o preia tot familia Flutur, insa de data aceasta prin alt membru al familiei? Deci, Hotelul nu-si schimba proprietarul, ci numai naravul!
    Miscarea pare o facatura pentru a pacali statul , de tipul ,,ti-o dau tie, mi-o dai mie”. Ce face administratia finantelor publice, doarme?

  3. Dupa acest articol, cel mai probabil cineva se va autosesiza si cei de la Finante vor trebui sa raspunda in fata legii daca au favorizat sau nu aceasta firma.

  4. Cat de frumos…iti bagi firmele in insolventa sa ti protejezi averea…si apoi deschizi pe numele fiului alta unde banuiesc ca nu exista nici o proprietate.
    Sincer,daca il voteaza lumea din nou pe Flutur pt.functia de primar ne meritam soarta sa ne intoarcem in timp cu 10 ani pe vremea baronilor si a celor imbogatiti din politica

  5. No way! Orasul acesta nu are nevoie de astfel de oameni la conducere !! Domnule Flutur, ar fi cazul sa va retrageti si sa nu mai sperati la functia de primar al Botosaniului pentru ca, cu siguranta, nu o veti mai obtine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *