VIDEO Tânăr lovit şi sechestrat la o spălătorie de presupuşi recuperatori

batut la benzinarieUn tânăr, de 21 de ani, a trăit o experienţă cumplită, joi după amiază, după ce a fost agresat şi sechestrat la o spălătorie din Botoşani.

Cristian Luchian a mers să îşi spele maşina la spălătoria Dom Auto de pe centura municipiului, iar la un moment dat la spălătoria a ajuns o maşină de unde au coborât mai mulţi indivizi şi l-au chemat pe tânăr afară.

Aceştia i-au explicat că unui prieten de-al lor, ce a spălat maşina la aceeaşi spălătorie, în urmă cu o săptămână i s-a furat un lănţişor de aur. Tânărul a încercat să le explice că nu el a furat bijuteria, însă nu a mai apucat să îşi ducă fraza până la capăt pentru că unul dintre bărbaţi i-a tras un pumn.

like facebookApoi l-au luat în incinta spălătoriei să se uite pe camere ameninţându-l că dacă dă vreun telefon sau fuge va fi bătut. După ce au vizionat înregistrările şi au văzut că nu este el cel care a furat lănţişorul, agresorul şi-a cerut scuze. Tânărul s-a dus la spital şi şi-a scos un certificat medico legal şi spune că vrea să îi acţioneze în instanţă pe agresori.

” Eu aşteptam să mi se spele maşina şi m-au chemat afară spunându-mi că unui prieten i s-ar fi furat un lănţişor din maşină. Am încercat să le spun să mergem să viozionăm camerele pentru că eu nu m-am atins de maşina lui. A chemat un angajat de la spălătorie să mă rescunoască, dacă am fost atunci când i s-a furat lănţişorul şi în timp ce îi explica, unul dintre bărbaţi m-a lovit. Apoi m-au dus să vizionez înregistrările şi m-au ţinut 25 de minute spunând că dacă plec mă rupe în bucăţi. După ce au văzut că nu sunt eu şi-au cerut scuze”, a declarat Cristian Luchian.

Patronul spălătoriei susţine că vineri unul dintre prietenii agresorului a venit iar în zonă şi i-a spus să nu se bage în conflict, ameninţându-l voalat. Cirprian Huţanu a spus că este primul eveniment de acest gen la firma sa şi nu este de acord cu aşa ceva. Acesta a menţionat că persoana care şi-a pierdut lănţişorul trebuia să anunţe poliţia nu să îşi caute singur dreptatea.

4 thoughts on “VIDEO Tânăr lovit şi sechestrat la o spălătorie de presupuşi recuperatori

  1. Acolo imi spal si eu masina, si nu au fost vreodata probleme.
    Niste tigani, hoti care ar trebui spanzurati.
    Lasa ca-i loveste soarta …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *