Protest anemic al asistenților de la Spitalul Județean: Suntem umiliți!

protest asistenti medicali 1Aproape 20 de angajați ai Spitalului Județean au ieșit în stradă, vineri, și au protestat față de neacordarea unor drepturi salariale. În cea de-a doua zi de pichetare a sediului Consiliului Județean, numărul protestatarilor s-a înjumătățit. Lia Temciuc, liderul Sanitas în cadrul Spitalului Județean, a acuzat faptul că în prima zi de protest asistenții medicali nu au fost invitați la negocieri de cei direct interesați să le rezolve doleanțele.

like facebookSpre surprinderea noastră, am fost chemați de reprezentanții Prefecturii Botoșani, care nu au putere de decizie în ceea ce privește solicitările noastre. Vedem cu stupoare că suntem neglijați, marginalizați, ignorați, că suntem umiliți. Dacă nimeni nu vrea să ia în considerare și să acorde o importanță protestului nostru, să se găsească o modalitate de rezolvare, vom sta la protest doi-trei-patru în fiecare zi. Vom fi aici până când se va găsi o soluție de rezolvare. Suntem parte neglijabilă. Încercăm încă să sensibilizăm pe toți”, a spus  liderul Sanitas.

protest asistenti medicaliSindicaliștii din sănătate au spus că vor ieși în stradă pe termen nelimitat, chiar dacă numărul protestatarilor va fi mic.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *