Măsuri ale Jandarmeriei pentru meciul FC Botoşani- Astra Giurgiu. Recomandări pentru spectatori

 începând cu ora 20.30, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal disputat vineri seară, începând cu ora 20.30, pe Stadionul Municipal Botoşani, de echipele F.C. Botoşani şi Astra Giurgiu.

Misiunea va fi executată în cooperare cu efective de poliţie, pompieri, poliţie locală şi reprezentanţi ai firmei de securitate care asigură măsuri de ordine în interiorul stadionului.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion din timp, încă de la deschiderea porţilor de acces, pentru a fi evitată aglomeraţia în zonele de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente .

like facebookComercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, cetăţenii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate.

De asemenea, spectatorii au obligaţia de a se supune controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat de către forţele de ordine la intrarea pe stadion, scopul acestuia fiind de a nu permite intrarea cu obiecte contondente care ar putea fi folosite la săvârşirea unor fapte cu violenţă îndreptate împotriva jucătorilor, oficialilor, spectatorilor sau forţelor de ordine.

Sunt interzise pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces, în stare vădită de beţie, consumul de băuturi alcoolice, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substanţe corozive ori care murdăresc, participarea la scandal, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare şi ameninţările cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *