S-a urcat beat criță la volanul unui tractor și a ajuns într-o mașină. Vezi ce alcoolemie avea șoferul!

tractor remorcand masinaUn tânăr de 28 de ani s-a urcat beat criță la volanul unui tractor și s-a izbit într-o mașină. Miercuri seară, D.N.Ș. din comuna Mihăileni, în timp ce conducea pe DC 88C Rogojești un tractor proprietate personală, a pierdut controlul volanului şi a impactat un alt autoturism ce staţiona pe marginea părții carosabile.

like facebookDeplasându-se la fața locului, lucrătorii Postului de Poliție Mihăileni l-au testat pe conducătorul D.N.Ş. cu aparatul etilotest, ocazie cu care a rezultat valoarea de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la solicitarea organelor de poliție, cel în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere pentru categoria de autovehicul pe care o conducea, afirmând că nu deține.

Ca urmare a rezultatului testării cu aparatul etilotest, șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi unde i-a fost recoltată prima mostră biologică de sânge,  la interval de o oră refuzând recoltarea probei nr. II.

El este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și distrugere, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie propusă soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *