Inconştienţă şi tupeu! Şoferul care conducea cu piciorul în ghips şi fără permis a produs un accident grav pe E 85

bmw accident hutani2Un bărbat a dat dovadă de un tupeu incredibil după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, a provocat un accident grav în urma căruia şi-a rupt piciorul şi apoi s-a urcat din nou la volan.

Toate aceste aventuri au fost făcute în condiţiile în care se află sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Este vorba despre Bogdan Gheorghe Bulgariu, de 35 de ani, care îi sfidează pe poliţişti rutieri prin suita de infracţiuni comise la volan. Pe lângă dosarul întocmit de procurorii DIICOT Alba Iulia acesta are un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat şi încă unul pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident grav, în data de 3 octombrie 2015 la Huţani.

like facebookAflat la volanul unui BWM a făcut o depăşire imprudentă şi a izbit alte două maşini. Un tânăr nevinovat a fost rănit grav.

Ultima aroganţă a fost făcută miercuri când s-a urcat la volan cu piciorul în ghips şi fără permis. Poliţiştii i-au întocmit un nou dosar penal.

VIDEO&FOTO Grav accident la Huțani! BMW rupt în două după ce a intrat în alte două mașini

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *