Poza zilei: Cum se împart ajutoarele sociale la Botoșani!

poza zilei- alocatii si pensii impartite la Curtesti- BotosaniO modalitate neobișnuită de plată a ajutoarelor sociale într-o localitate din județul Botoșani. Poștașul a ales să nu mai meargă din casă în casă pentru plata alocațiilor, pensiilor sau ajutoarelor la Legea 416, ci să îi aștepte el pe oameni la un „ghișeu mobil”.

Astfel, factorul poștal din comuna Curtești împarte ajutoarele băneștilor pentru localnici direct din mașina sa, iar locul ales este chiar curtea Primăriei din localitate.

like facebookAșa se face că în jurul mașinii poștașului stau, în zilele în care au loc plăți, zeci de persoane care primesc banii oferiți de stat.

 

2 thoughts on “Poza zilei: Cum se împart ajutoarele sociale la Botoșani!

  1. Iata putorile care stau cu o mana intinsa iar cu cealalta mananca seminte la coada sa primeasca bani in loc sa puna osul la munca. Rusine, parazitilor!

  2. Domnilor nu e neobisnuita metoda de plata a postasului. Din cauza lipsei de postasi in unele sate vin postasii doar in anumite zile. Pun pariu ca acel autoturism este proprietate personala a postasului care pentru a manca o bucata de paine isi foloseste propria masina pentru a ajunge in acel loc, trimis de sefii care stau in birouri caldute, isi iau concedii de odihna in timp ce postasii nu au mai vazut concedii de odihna de ani de zile si sunt exploatati ca ultimii sclavi si au ochii scosi de sefi pentru cei 7 – 10 lei pe zi care-i primesc din mila de la unii cetateni care le mai da cate un bacsis. Angajari de postasi acolo unde este mare nevoie nu se fac caci atunci ar trebui sa plece din personalul de conducere. ITM-ul nu vrea sa faca controale pe aceasta tema caci sunt mana in mana cu cei din conducerea POSTEI ROMANE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *