Și-a făcut de cap la volan! Un tânăr fără permis, urmărit pe străzile din Botoșani

politisti accident noapteaUrmărire ca în filme pe mai multe străzi din municipiu, după ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri. Sâmbătă noapte, poliţistii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani, au efectuat semnale regulamentare pentru a opri un autoturism ce se deplasa pe D.J. 296, între localitățile Cișmea, însă conducătorul acestuia și-a continuat drumul, neoprind la semnale.

like facebookAutoturismul a fost blocat pe strada Zimbrului din municipiu, iar in urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta era condus de către numitul S.D.C. de 26 ani, din mun. Botoșani, care nu poseda  permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost ulterior condus la Spitalul Județean Botoșani unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoturismul a fost indisponibilizat, conform prevederilor legale, pentru continuarea cercetărilor. ”Șoferul” va fi cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *