Poliţist de la rutieră bătut de un scandalagiu. Vezi ce a păţit!

politisti in barUn poliţist de la Serviciul Rutier a fost luat la bătaie de un scandalagiu după ce a intervenit într-un conflict. Poliţistul se afla împreună cu un coleg în timpul serviciului patrulând în municipiul Dorohoi.

Au ajuns în zona staţiei de carburanți Mira Com când au fost abordaţi de un bărbat, Ovidiu Ailenie, care le-a cerut ajutorul spunând că a fost agresat de Andrei Bursuc. Poliţiştii au dat prin staţie solicitând intervenţia colegilor de la ordine publică, însă nu au mai avut timp să aştepte.

Andrei Bursuc a ieşit dintr-un bar din apropriere, cu un copil în braţe, şi a vrut să îl ia la bătaie pe bărbatul pe care l-a fugărit. Poliţiştii au ajuns pe post de paravan, iar Andrei Bursuc a început să îi îmbrâncească pentru a ajunge la bărbat.

like facebookLa un moment dat, fratele agresorului s-a apropiat de acesta şi i-a luat copilul din braţe şi văzându-se cu mâinile goale i-a tras un pumn poliţistului Andrei Bighiu. Apoi poliţiştii au reuşit, cu greu, să îl imobilizeze. Acuzat de ultraj, inculpatul şi-a recunoscut faptele fiind condamnat de judecătorii Judecătoriei Dorohoi la un an de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *