Charter spre Antalya, pus la dispoziție de pe Aeroportul Suceava. Șeful județului îi îndeamnă pe botoșăneni să profite de ocazie

sorescu2Agenția de turism Prestige Tours International a lansat, vineri,  în premieră, pentru această vară, un zbor direct către Antalya, de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava.  Zborul va fi începând cu 18 iunie și până pe 17 septembrie, cu Blue Air. Plecările vor fi în fiecare sâmbătă.

Potrivit reprezentanților agenției, prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

like facebookPachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Târgu Neamț și Piatra Neamț.  Deja 80% din bilete s-au vândut.

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, a declarat, în cadrul întâlnirii de la Aeroportul Suceava, că le recomandă botoșănenilor să se grăbească pentru a profita de această ofertă, mai ales că 80% dintre bilete deja s-au vândut.

Cel care a ținut neapărat ca și botoșănenii să beneficieze de această ofertă este directorul de marketing al Calypso din Antalya, care este pasionat de istoria județului nostru.

„M-a impresionat foarte mult Botoșaniul. Sunt profesor de istorie și mi-a plăcut foarte mult istoria României, dar mai ales mi-a plăcut istoria Botoșaniului. Admir mănăstirile, clădirile, istoria orașului”, a spus, la Aeroportul Suceava, Aytac Acikgoz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *