Panică într-un cartier din Botoşani. Poştaşul care împărţea scrisori a fost fugărit de un câine

postasUn angajat al Companiei Naţionale Poşta Română a fost nevoit să sune, joi, la 112 după ce a fost atacat de un câine în zona cartierului Lebăda.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului şi l-a identificat pe stăpân fiind sancţionat contravenţional pentru lăsarea în libertate a animalului.

“Pentru a nu se repeta această situaţie, proprietarului câinelui i-au fost aduse la cunoştinţă prevederile legale referitoare la ,,lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”, faptă sancţionată cu amendă de la 100 la 500 de lei”, se artă într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

like facebookO altă intervenţie a jandarmilor a fost în seara aceleaşi zile la o femeie ce domiciliează în cartierul Ion Creangă.  Femeie a observat în curte un câine străin de talie mare care a atacat propriul câine. Jandarmii sosiţi la faţa locului au îndepărtat patrupedul.

2 thoughts on “Panică într-un cartier din Botoşani. Poştaşul care împărţea scrisori a fost fugărit de un câine

  1. da in zona industriala de ce nu vin sa amendeze paznicii care au cate o stana de caini :liceul textil, agrosem, pato, moldopan,politia rutiera, fabrica electrocontact,melana noua,peqo beresteanu,eltrans, sunt o droaie de caini si nu poti circula in siguranta decat cu masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *