Mergea cu mașina șerpuind, de beat ce era

politie rutieraTupeu maxim din partea unui șofer botoșănean. A urcat băut la volan iar când a fost oprit de polițiști a refuzat testarea cu etilotestul. Joi după amiază, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la prezenţa în trafic, pe D.J. 208 C, în localitatea Vorona, a unui autoturism având o deplasare dezordonată, sinuoasă, fiind un pericol pentru participanții la traficul rutier și pietonal.

like facebookPoliţiştii au procedat în cel mai scurt timp la interceptarea în trafic a autoturismului, conducătorul auto fiind identificat în persoana lui Ș. D. de 42 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se supună testării alcoolscopice şi respectiv  recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând ambele proceduri. Șoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul prelevării mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei, potrivit unui comunicat al IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *