Notă de plată uriașă pentru un taximetrist din Botoșani care a dat peste o femeie

taxiUn taximetrist din Botoşani va trebui să plătească unei victime de-ale sale peste care a dat cu mașina o sumă foarte mare de bani, atât ca daune morale, cât și ca daune materiale.

Este vorba de Emil Tololoi, un bărbat de 58 de ani, care în 2011 a produs un accident în stația de taxi din Donici.

În momentul în care a vrut să plece de pe loc, el nu se asigură corespunzător şi o loveşte puternic pe Mariana Bercu, de 52 de ani,  din municipiul Botoșani.

like facebookLa rândul său, victima se angajase neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, care a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

În decembrie 2013, taximetristul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă, însă Curtea de Apel Suceava a decis, miercuri, ca Emil Tololoi „să plătească părţii civile Bercu Mariana suma de 9.000 lei, reprezentând daune materiale, şi suma de 7.000 euro, cu titlu de daune morale( în loc de 5.000 euro), plus dobânda legală începând cu datat de 22.12.2011 până la achitarea efectivă a debitului principal”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *