Vicepreședinte PNL: Propunerile de candidați trebuie să le facem noi de la Botoșani, nu să le facă Bucureștiul pentru noi

primari candidati pnl4Vicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, consideră că propunerile de candidați pentru alegerile locale trebuie făcute la nivelul fiecărui județ și nu la București. Declarația a fost făcută de Sorescu pe fondul unor zvonuri cum că Bucureștiul l-ar prefera pe Costel Șoptică pentru șefia Consiliului Județean.

like facebookEste o competiție normală. Dacă dumnealui își dorește, ce e rău în asta. Probabil liberalii noștri trebuie să analizeze care e cea mai bună variantă și posibilitatea de a maximiza câștigarea alegerilor în iunie. În condițiile în care i se impune de la București să candideze…Dânsul și-a exprimat dorința de a merge în continuare la Parlament, dar în contextul în care Bucureștiul vine cu o altă variantă. Părerea mea personală este că propunerile trebuie să le facem noi de la Botoșani, nu să le facă Bucureștiul pentru noi. Trebuie gândit în fiecare județ, în fiecare localitate varianta cea mai optimă”, a spus Gheorghe Sorescu.

PNL Botoșani nu a definitivat încă lista cu candidații la Consiliul Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *