Șofer încătușat după ce a produs un accident în zona Lebăda

politisti accident noapteaUn șofer care a produs un accident, sâmbătă noapte, în zona Lebăda, a fost încătușat. Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe Șoseaua Iașiului din municipiul Botoşani s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 22.10, R. I. de 45 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Iașiului, a pierdut controlul direcţiei de mers, împrejurare în care s-a izbit în gardul unui imobil. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se supună testării alcoolscopice şi respectiv recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând ambele proceduri.

De asemenea, întrucât pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului, bărbatul a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv, bruscând persoanele prezente la faţa locului şi proferând injurii la adresa polițiştilor, a fost necesară imobilizarea acestuia prin încătușare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul prelevării mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *