Detalii noi despre incendiul în care au murit două fetițe. Ce spun pompierii!

incendiu cu 2 victime - cordareni - botosaniAngajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani au comunicat oficial cauza incendiului în care au murit, sâmbătă seară, două surori, de trei și, respectiv, patru ani, din comuna botoșăneană Cordăreni.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost declanșat de jarul căzut din sobă, iar fetele au fost găsite moarte pe cuptor.

like facebookÎn momentul izbucnirii incendiului, cele două fetițe erau singure în casa, părinții și bunicul aflându-se într-o anexa situata la circa trei metri in spatele imobilului.

Au observat incendiul, generat de un jar cazut din soba pe materiale combustibile, cand bunurile din camera unde se jucau cele doua surori, hol si acoperisul, erau cuprinse de flacari. Tatal si bunicul au incercat sa ajunga la copile dar nu au putut intra in casa din cauza flacarilor.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Botosani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de ora 19.00. La fata locului s-au deplasat atat pompierii voluntari, cat si pompierii militari, cu trei autospeciale cu apa si spuma.

Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost pompierii voluntari. Acestia au inceput cautarile concomitent cu actiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, cele doua susori au fost gasite decedate, pe cuptor.

 

FOTO Tragedie! Două fetițe de trei și, respectiv, patru ani, moarte într-un incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *