FOTO Nepăsare! Locuitorii unui întreg cartier din Botoșani trăiesc în mocirlă

strada Alunis- Tulbureni- BotosaniMai multe străzi dintr-un cartier din municipiul Botoșani sunt impracticabile, din cauza nepăsării autorităților locale. Este vorba de străzile din cartierul Tulbureni care, de mai bine de un an, sunt răscolite de o firmă de construcții care a legat zona la rețeaua de apă și canalizare.

like facebookDin păcate, însă, lucrările nu au fost finalizate, iar locuitorii din Tulbureni aproape că nu mai pot ieși din case. Strada Tulbureni, dar și străzile Rediu, Aluniș sau Prunilor sunt pline de noroaie, iar oamenii nu știu ce să mai facă.

Recentele ploi au făcut ca mașinile să nu mai poată intra pe anumite porțiuni de străzi.

Locuitorii din Tulbureni spun că s-au adresat Primăriei Botoșani cerând nu să asfalteze străzile, ci măcar să toarne niște balast, însă solicitările lor au fost constant ignorate.

Ca sa ajungem pana la maxi taxi ne trebuiesc papuci de schimb. Au terminat cu canalizări si trasul apei, iar in urma lor au lasat dezastru, strada principala un sens este dezastru cum au taiat asfaltul l-au lasat asa se circula cu 10km/h maxim”, susține unul dintre locuitorii din cartier.

„Nu le pasa de aceste drumuri ,au venit au tras apa canalizare si pana sa vina ei cu asta drumurile erau pietruite acesibile fara noroi pe timp de iarna sau vară, iar dupa ce au facut aceste lucrări bineînțeles ca in urma lor totul a ramas ca dupa un razboi si au adus humă adica pietris mic cu lut care ala la prima ploaie s-a lasat tot si o sa va trimit mai multe poze daca doriti”, spune un alt locuitor.

strada Alunis- Tulbureni- Botosanistrada Alunis- Tulbureni- Botosani

 

One thought on “FOTO Nepăsare! Locuitorii unui întreg cartier din Botoșani trăiesc în mocirlă

  1. Votati-l pe Portariuc ca va da el piatra si asfalt, va face autostrada acolo.Asta meritati ca ati votat PSD-ul,nu vedeti ca nu va baga in seamna,vine el acus dupa voturi cu milogeala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *