Gabriel Cotabiță, declarație surprinzătoare înainte de concertul de la Botoșani!

AFIS COTABITAIn data de 4 martie, Casa Sindicatelor din Botosani va gazdui un spectacol grandios, in care Gabi Cotabita va fi invitatul special. Gabriel Cotabita va transmite publicului emotia si bucuria sa de a canta, oferind piese noi, dar si nemuritorul slagar ”Domnisoara, nu pleca!”, scrie Wow Biz.ro.

like-facebook”Sunt fericit ca voi anunta venirea primaverii prin melodiile mele, la Botosani. Pot spune ca aceasta primavara va fi mult mai importanta pentru mine, pentru ca este prima dupa ce am renascut. Revin oricand cu drag in nordul Moldovei si cu drag as merge oriunde alaturi de vechii mei prieteni (Liviu Sorinel si Robert Duduc), cat si alaturi de Filarmonica de Stat Botosani (Manager Mihai Sirbu), institutie de care ma leaga vechi si foarte placute amintiri! Sunt niste oameni senzationali si adevarati profesionisti cu care am avut mereu succes si sali pline oriunde am fost in tara”, a spus Gabriel Cotabita.

Pe aceeasi scena va urca si soprana pop-opera Ianna Novac, dar si tenorul Vlad Mirita. Alaturi de Filarmonica de Stat Botosani, acestia vor interpreta piese speciale pentru oamenii indragostiti si, bineinteles, vor face pe rand duete cu protagonistul serii, Gabriel Cotabita. ”E o onoare sa cant pe aceeasi scena cu Gabriel Cotabita. Este unul dintre artistii care mi-au marcat viata profesionala, fiind un reper si un exemplu de putere”, a spus Ianna Novac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *