Poetul Lucian Alecsa era programat pentru operaţie, însă inima sa nu a mai rezistat

lucian alecsaPoetul Lucian Alecsa avea probleme cardiace, iar în ultima perioadă s-au acutizat. Ultimul medic pe care l-a vizitat îi era prieten, este vorba despre Elena Cardaş. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână când poetul acuza dureri în piept. I s-au făcut trei electrocardiograme.

„Prima normala, dupa ce a urcat si a coborat scarile de doua ori avea deja aspect de infarct. Apoi iarasi normala. L-am rugat sa mearga urgent intr-o clinica cardiologica, caci nu e de glumit”,povesteşte Elena Cardaş.

Joi el a sunat-o şi i-a spus că s-a programat la operaţie pentru montarea unui stent. I se părea cam scumpă intervenţia, 5200 de lei, însă a fost sfătuit de medic să o facă pentru că viaţa este ceea ce contează. Nu a mai apucat să ajungă pe masa de operaţie suferit un infarct în noaptea de joi spre vineri.

 

 

One thought on “Poetul Lucian Alecsa era programat pentru operaţie, însă inima sa nu a mai rezistat

  1. Doamna doctor trebuia sa cheme imediat ambulanta si acest om trebuia de la UPU sa fie transportat de indata la Institutul de Boli Cardio Vasculare Iasi. Daca insa pacientul a refuzat acest lucru, riscul i-a apartinut in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *