Elevii au intrat în vacanță. Vezi când se dau tezele și simulările în semestrul II!

elevi la ore (1)Elevii vor avea o săptămâna de vacanță și vor reveni la școală pe 15 februarie. Până la vacanța de primăvară, care este programată între 23 aprilie și 3 mai, elevii vor avea de susținut teze. În semestrul II, acestea vor trebui date până la data de 20 mai 2016.

Elevii din clasele VIII-a, XI-a și XII-a vor avea un semestru încărcat. Ei vor trebui să susțină, în plus, și simulări la examenele naționale. Simularea Evaluarii nationale pentru elevii din clasa a VIII-a va începe pe 22 februarie cu proba la limba și literatura romana, iar prima proba a simulării examenului de Bacalaureat pentru elevii din clasele a XI-a si a XII-a va avea loc pe 7 martie.

Astfel, calendarul simularii Evaluarii nationale pentru elevii ultimei clase de gimnaziu este: 22 februarie – limba si literatura romana; 23 februarie – matematica; 24 februarie – limba si literatura materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale. Pe 4 martie vor fi afisate rezultatele simularii.

like-facebookSimularea examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a va incepe pe 7 martie cu proba la romana, care va fi urmata pe 8 martie cu proba la limba materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale.

Pe 9 martie va avea loc simularea probei obligatorii a profilului, iar pe 10 martie – proba la alegere a profilului si specializarii (numai pentru elevii clasei a XII-a). Rezultatele simularii Bacalaureatului vor fi afisate pe 8 martie.

Elevii de clasa VIII-a vor încheia cursurile pe 10 iunie 2016, în timp ce elevii claselor terminale de liceu vor încheia anul școlar pe 27 mai 2016.

Anul şcolar se va termina în 2016 pe 24 iunie, adică exact cu o săptămână mai târziu decât până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *