Portariuc: S-a mers pe o amenajare peisagistică mai rezistentă și mai ieftină a municipiului. Lucrul acesta a supărat pe unii

flori primariePrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, susține că cheltuielile pentru amenajarea spațiilor verzi și achiziția de panseluțe au scăzut în ultimii ani. Edilul municipiului a declarat că s-a mers pe o amenajare peisagistică mai rezistentă și mai ieftină.

like facebookLucrul acesta a supărat pe unii și alții care aveau anumite firme abonate de ani de zile, mai exact din 2005 când s-au desființat serele create de domnul primar (nr. Cătălin Flutur) prin anul 2000-2001, care alimentau orașul cu flori ieftine. Am vrut să revenim la idee, dar din păcate Consiliul Local a luptat anul trecut împotriva înființării serelor din pe terenul pe care îl are primăria. Am fi creat acolo zeci de locuri de muncă”, a spus Portariuc.

Declarația a fost făcută de primar după ce consilierul local Paul Onișa a cerut Executivului Primăriei să nu mai fie alocați bani pe ”pietre” și ”ghiveci” care putrezesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *