FOTO O motocicletă customizată la Botoşani va participa la un concurs internaţional organizat de Yamaha

motocicletaSingurul proiect românesc din competiția de customizare Yard Built, organizată de Yamaha este un produs al unor botoşăneni ce lucrează la service-ul Tridex Moto. .

Creația pornită de la o Yamaha XV950 se numește Fine Cut și a fost realizată de Madras Motoparts, dealerul Yamaha din Iași, în colaborare cu Tridex Moto. Motocicleta atrage atenția de la prima privire, dar nu este vorba de un custom plin de crom cu aspect țipător, ci de ceva „altfel”.

Marius Diaconu de la Madras ne-a spus că lucrarea a fost motocicleta1realizată foarte din scurt. Au primit motocicleta pe 20 decembrie și aveau la dispoziție ceva mai mult de o lună ca să o transforme într-o mașinărie cu totul deosebită

Ideea de bază mergea spre conceptul de cafe-racer redus la esența acestei noțiuni, o motocicletă „simplă, îmbietoare la condus, atingere și privit,” cum ne spune Marius. Folosirea din plin a lemnului este ceva inedit. Manșoanele sunt din lemn cu inserție de alamă și spițele sunt furniruite – o motocicleta2muncă titanică. Comenzile de pe ghidon au fost eliminate, la fel ca releele și cablurile de sub șa, iar bateria a fost repoziționată.

Madras organizează un eveniment oficial de prezentare a superbei motociclete la sediul lor din Iași, sâmbătă, la ora 13:00. Dacă vă place proiectul, votați-l pe pagina oficială a competiției Yard Built.

sursa: Motobikes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *