Consilierii liberali cer contractarea unui nou împrumut pentru finalizarea lucrărilor la Teatrul Mihai Eminescu și Cornișa

teatrul mihai eminescu botosaniConsilierul local Eugen Țurcanu a cerut, miercuri, în ședința de Consiliu Local, contractarea unui nou împrumut de către municipalitate pentru finalizarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu” și Parcul Cornișa. El a spus că va veni cu un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind contractarea unui credit de 30 milioane lei. Nemulțumirea liberalilor a pornit de la faptul că Executivul Primăriei nu a prins bani suficienți în buget pentru finalizarea lucrărilor la teatru.

like facebook”Grupul de consilieri PNL va vota cât mai urgent posibil o hotărâre de CL pentru contractarea unui împrumut de 30 milioane lei, pentru a continua finanțarea pentru teatru, unde este derizorie chestia cu alocarea a 100 mii lei și pentru a finaliza zona de agrement Cornișa. Vă solicităm public ca în câteva zile să convocați o nouă ședință pentru a vă da acceptul de minim 30 milioane lei”, a spus Țurcanu.

El a afirmat că Teatrul ”Mihai Eminescu” nu poate să rămână în stadiul de acum, întrucât riscă să se prăbușească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *