CNI scoate la licitaţie Spitalul de boli cronice din Botoşani. Cât costă lucrarea!

bolnavi in spitalCompania Naţională de Investiţii (CNI) a scos, marţi, la licitaţie lucrările de proiectare şi execuţie a Spitalului municipal de boli cronice şi îngrijiri paleative din municipiul Botosani.

Investiţia, care se va desfăşura cu bani de la bugetul de stat, se va ridica la 14,7 milioane de lei, câştigătorul urmând să fie anunţat în urma licitaţiei de pe 25 februarie.

like facebookNoul spital se va construi în curtea Spitalului Municipal de Recuperare Sfântul Gheorghe şi va avea o capacitate de aproximativ 100 de locuri.

Potrivit anunţului lansat de CNI, obiectivul de investiţii este inclus în Programul naţional de constructii de interes public sau social „Subprogramul Unitati sanitare din mediul urban”.

Valoarea estimata, exclusiv TVA, este de 14.767.120 lei, din care diverse si neprevazute 1.329.994 lei, compusa din: – proiectare si asistenta tehnica (studii de teren, DTAC, documentatie pentru organizare de santier, PT+DE, carte tehnica, avize acorduri, verificare proiect, asistenta tehnica a proiectantului, scenariu de securitate la incendiu si asigurarea de raspundere profesionala) – 398.583 lei – cheltuieli pentru investitia de baza – 12.901.360 lei – organizare de santier – 137.183 lei – cheltuieli diverse si neprevazute (10% conform HG 28/2008) – 1.329.994 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *