Spectacol caritabil pentru susținerea copiilor cu autism

spectacol caritabil la botosani Vineri, 5 februarie, orele 17.00, la Casa Tineretului se va desfăşura spectacolul caritabil ,,Bucurii pentru copii”, o modestă contribuţie pentru susţinerea proiectelor Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism din județul Botoşani.

Va fi o bucurie pentru copiii care vor evolua pe scenă pentru că vor avea ocazia să ofere daruri de suflet  altor copii, care au nevoie  de terapii speciale, dar şi de dragostea şi înţelegerea celor din jur. Va fi o bucurie şi pentru părinţi, pentru că vor retrăi o clipă frumoasă de copilărie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

like facebookSpectacolul este organizat de Asociaţia ,,Educatori creativi- copii inventivi” din Botoşani, condusă de prof. înv. primar Florentina Dănilă.

Participă formaţii şi interpreţi de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga”, Liceul de Artă ,,Ştefan Luchian”, Şcoala Gimnazială ,,Elena Rareş”, Şcoala Gimnazială nr. 1 Vorniceni, Liceul Tehnologic ,,Gheorghe Asachi” Botoşani, Clubul Fashion Dance Botoşani.Spectacolul va fi prezentat de actriţa Lidia Uja, de la Teatrul ,,Mihai Eminescu,,.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com