Un consilier local cere desființarea Zonei Metropolitane: Să se facă dezinfecție și dezinsecție acolo ca să uităm cât mai repede de acest organism parazitar

eugen turcanu consiliul local botosaniDoi consilieri locali au solicitat, marți, în cadrul ședinței de Consiliu Local, desființarea Zonei Metropolitane Botoșani. Nemulțumirea acestora a pornit de la alocarea a 250 mii lei din bugetul local  pentru această zonă, care, spun ei, nu a produs nimic pentru municipiul Botoșani, în timp ce pentru alte obiective importante, cum ar fi finalizarea Teatrului ”Mihai Eminescu” nu au fost alocate fonduri.

like facebookAm trecut în buget 250 mii lei pentru contribuție la Zona Metropolitană. Cred că trebuie desființată și să se facă dezinfecție și dezinsecție acolo ca să uităm cât mai repede de acest organism parazitar care nu a produs nimic pentru municipiul Botoșani. Sunt 2, 5 miliarde lei”, a spus consilierul local Eugen Țurcanu.

Nemulțumit că au fost alocați bani pentru Zona Metropolitană a fost și consilierul local Paul Onișa.

Zona Metropolitană, fără a avea ceva cu oamenii care conduc această asociație, ea nu produce decât pierderi și cheltuieli. Este o activitate care nu-și atinge scopul pentru care a fost constituită. Aflăm că sunt tot felul de proiecte transfrontaliere pe care le face în zona metropolitană și care nu face obiectul de activitate al acestei societăți. Decât să cheltuim peste 2 miliarde lei pe zona metropolitană care nu există și care este remarcată doar cu cheltuieli, să fie desființată”, a menționat Onișa.

 

One thought on “Un consilier local cere desființarea Zonei Metropolitane: Să se facă dezinfecție și dezinsecție acolo ca să uităm cât mai repede de acest organism parazitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *