Iluminatul public cu led-uri va fi extins în municipiul Botoșani. Vezi pe ce stradă!

iluminat publicPrimaria Botoșani va continua și anul acesta modernizarea sistemului de iluminat public. Potrivit directorului de Dezvoltare din cadrul Primăriei Botoșani, Cornel Herghelegiu, iluminatul public cu led va fi extins. Anul trecut o astfel de investiție a fost realizată pe strada Primăverii, iar anul acesta va continua pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”.

like facebookAm avut un proiect pilot pe strada Primăverii, care își dovedește rezultatele pozitive. De altfel și impactul la nivelul cetățenilor a fost unul benefic, de aceea am decis ca prin proiectul de buget să propunem iluminat cu led pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”, din intersecția de la Carrefour până la Casa Tineretului, urmând ca acesta să fie extins”, a spus Herghelegiu.

Pentru iluminatul public cu led s-au prevăzut în proiectul de buget 150.000 lei.

 

 

2 thoughts on “Iluminatul public cu led-uri va fi extins în municipiul Botoșani. Vezi pe ce stradă!

  1. de ce nu incercati sa gasiti alte strazi care nu sunt iluminate pe care sa puneti lampi cu leduri si pe cele de pe bulevard care au costat o gramada de bani sa le inlocuiti?

  2. Intr-adevar acest proiect de iluminat cu LED-uri ar putea fi mult mai benefic, daca ar fi instalate corpuri de iluminat intai pe strazile care sunt iluminate deficitar sau chiar deloc. E pacat ca acele zone sa fie neglijate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *