Amendă uriașă dată unui braconier. Bărbatul a devenit violent când jandarmii i-au întrerupt activitatea

braconaj -puscaÎn urma unei solicitări telefonice primite în după-amiaza zilei de 1 februarie de la un reprezentant al A.J.V.P.S. Botoşani, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la ieşirea din localitatea Victoria spre localitatea Talpa, unde a identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care bracona pe fondul de vânătoare din zonă cu cinci câini ogari şi metişi ogari.

like facebookBărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru accesul în fondul de vânătoare nr.12 Băluşeni, cu câinii din rasa mai sus menţionată, conform prevederilor legii nr.407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic.

Nemulţumit de faptul că a fost întrerupt din activitatea pe care o desfăşura, bărbatul a făcut scandal şi a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă personalului Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi şi forţelor de ordine , fapte pentru care a mai primit încă o amendă în valoare de 400 de lei, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

          

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *