Mergeau la fete, dar au intrat cu mașina în gard. Un tânăr a fost rănit grav

accident cu renault laguna ajuns intr-un gard la Brehuiesti- BotosaniTrei tineri din Botoșani care mergeau, luni seară, la fete au terminat călătoria în gardul unei bătrâne din localitatea Brehuiești.

Daniel Solcan, de 22 ani, este din Tudor Vladimirescu- Albești, iar în urmă cu două zile s-a întors din Italia. Luni seară, acesta mergea alături de doi prieteni de-ai săi la iubita unuia dintre ei, la Brehuiești.

like facebookÎntr-o curbă la dreapta, șoferul, care nu cunoștea drumului, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina, un Renault Laguna, s-a oprit într-un gard al unei bătrâne.

accident cu renault laguna ajuns intr-un gard la Brehuiesti- BotosaniÎn urma accidentului, Florin Luca, un tânăr de 22 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav, el fiind transportat la Spitalul Județean Mavromati cu politraumatrisme.

Rănitul trebuia să ajungă la prietena lui din Brehuiești. Șoferul și un alt prieten al acestuia, aflat pe bancheta din spate, au scăpat nevătămați.

Interesant este că în același loc au mai avut loc, în ultimii doi ani, alte trei accident rutiere. Bătrâna al cărei gard a fost rupt spune că locul e blestemat, iar că autoritățile trebuie să facă ceva.

accident cu renault laguna ajuns intr-un gard la Brehuiesti- Botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *