Botoșaniul, județul cu cele mai puține firme din Moldova

om de afaceri- firmeBotoșaniul face parte din județele din Moldova cu cele mai puține societăți comerciale active, potrivit datelor centralizate de Oficiul Registrului Comerțului.

În Botoșani existau, la sfârșitul lunii decembrie 2015, doar 6.334 firme active, în condițiile în care în județul Iași existau, la aceeași dată, de patru ori mai multe societăți comerciale. Mai exact, în Iasi erau  23.667 firme active.

like facebookLa Bacău și Suceava funcționează cel puțin de două ori mai multe firme decât Botoșani. Mai exact, la Bacău sunt 15.858 societăți comerciale, iar la Suceava 14.372.

În același timp, la Neamț sunt funcționale 11.677 firme active.

Doar Vasluiul are mai puține firme decât Botoșani. În cel mai săract județ al Moldovei sunt 6.037 societăți, cu doar vreo 300 mai puțin decât la Botoșani.

Numărul firmelor active din Botoșani a fost mai mic decât la finalul lui 2014, când funcționau în județ 6.354 firme.

 

One thought on “Botoșaniul, județul cu cele mai puține firme din Moldova

  1. asta este rezultatul excesului de zel al celor de la finante ani frauda si alte organisme de control care nu te ajuta sa te invete sa te indrume ei au ochelari de cal si nu stiu decit AMENZI exagerate ca te baga in faliment din prima.Dupa incendiul de la Buc cine au fost primii care au inceput sa amendeze si sa inchida activitati? ISU Botosani care deja de simbata di mineata (incendiul a fost vineri noaptea)erau calare pe societati. Parca nu puteau sa mearga civilizat prin toate cluburile si restaorantele sa analizeze ce trebuie facut sa faca niste planuri de masuri sa urmareasca aplicarea lor lucru pe care trebuiau sa l faca de mult.A facut socoteala cap patrat de la ISU cit a pierdut statul prin cretinatatea lui?toate cluburile inchise au adus oameni trimisi in somaj sao concedii fara plata lipsa de activitate a dun la lipsa de profit pt care se platea impozit si tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *