Aproape jumătate din drumurile județene sunt stricate și necesită intervenții

drum-gropi-420x303Aproape jumătate din drumurile județene sunt stricate și necesită intervenții. Deși iarna nu s-a terminat, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, susține că ”starea drumurilor din județ nu este foarte spectaculoasă”.

Consiliul Județean a alocat anul acesta 90 de miliarde lei vechi pentru reparații și întreținere străzi.

like facebookStarea drumurilor nu este foarte spectaculoasă, dar iarna nu s-a terminat. Nu arată spectaculos, dar nici rău, pentru că ultimele intervenții le-am făcut la sfârșitul toamnei și avem contract multianual în așa fel încât să putem interveni pe drumuri. Sunt probleme mai mari pe porțiunea Roman-Nicșeni, o porțiune spre Corni, după ieșirea din Dorohoi, dar  vom veni inclusiv cu covoare asfaltice pe porțiuni”, a spus Sorescu.

Drumurile județene măsoară 670 km.

 

3 thoughts on “Aproape jumătate din drumurile județene sunt stricate și necesită intervenții

  1. Domnul Sorescu ne spune cum judetulBotosani a fost prost administrat ,mai bine zis jefuit de conducerea liberala,au avut bani pt panouri,au avut bani pentru asa zisul parc industrial,au avut bani pentru asa zisa societate de salubrizare,au avut bani pentru cantari si distractii,dar sa vezi nu au fost bani pentru drumuri.Stati sa vedeti ce a pregatit Consiliul judetan unde dicteaza liberalii galben-portocalii pt 2016,fiecare locuitor din mediul rural va plati 4 lei /luna taxa de salubrizare,dar e tinuta la secret pana la alegerile locale.O familie de 5 persoane va plati lunar 20 lei,iar intr-un an 240 lei ,de la 36 lei pe an,faceti socoteala si vedeti diferenta.Sunt tare doritori de interesele alegatorilor ,dar de ce nu cer acesti aparatori ai democratiei pedepse de 10 ori mai mari pentru cei care fura sub juramant de credinta fata de popor,de ce nu-i cer lui Ciolos ordonanta de urgenta pentru lucrurile cu adevarat urgente ?

  2. Drumul spre corni e pierdut. E mai rau acum cu asfaltul lui Contac decat era inainte cu pietrisul lui Ceausescu. Acolo a fost o bataie de joc turnarea asfaltului si a umplut multe farfurii. Daca mergeti la brehuiesti sunt unii care au pe capitele de fan, si pe la stani panza care trebuia sa fie sub asfalt. De unde???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *