Aplicație nouă! Calculează-ți singur gradul de îndatorare la bancă!

bani- contabilitate- calculatorDe fiecare data cand ai contractat un produs de credit, ai auzit, desigur, despre faptul ca banca iti va evalua gradul de indatorare, adica ce pondere au ratele tale in total venituri.

La Heco Banking, francizat KIWI Finance, gasesti consiliere pentru noi credite , cat si solutii prin care sa refinantezi credite mai vechi astfel incat sa-ti diminuezi povara financiara curenta.

Suntem aici inclusiv pentru a te sfatui cum sa-ti administrezi mai bine finantele personale, astfel incat sa stii in orice clipa, pe baza veniturilor tale curente si viitoare, care sunt posibilitatile pentru a accesa un credit, care sunt conditiile si, mai ales, daca este cazul sa apelezi la un imprumut pentru a-ti rezolva diverse probleme.

Kiwi Finance BotosaniVino la Heco Banking sa-ti calculam, fara niciun cost, gradul de indatorare, si sa analizam impreuna oportunitatea aplicarii pentru un credit mai bun si mai avantajos comparativ cu cele anterioare sau variante prin care sa-ti imbunatatesti situatia financiara!

Aveti rate prea mari? Testeaza-ti ratele accesand acest link :

http://www.kiwifinance.ro/testeazatiratele.php/?sursa=BTHECO

Noi iti vom analiza situatia si in maxim 48 de ore iti vom spune doar vesti bune: ori solutii de reducere a ratelor, ori confirmarea ca ai cele mai mici rate in acest moment.

Va asteptam la sediul nostru din BOTOSANI, Pietonalul Unirii (langa Muzeul Judetean), telefon 0231.518.182

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *