VIDEO Accident cu două victime în intersecţia morţii din Botoşani. O şoferiţă nu a „văzut” semnul Stop

politist accident vw golfDouă persoane au ajuns la spital, iar a treia a primit îngrijiri la faţa locului după un nou accident petrecut în „intersecţia morţii”, respectiv intersecţia străzii Petru Rareş cu Bulevardul Mihai Eminescu.

O şoferiţă, de 28 de ani, a ignorat semnul Stop şi s-a izbit cu maşina într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Alina Rusu conducea un Audi A3 pe strada Petru Rareş dinspre Calea Naţională şi a crezut că are prioritate. Ea a intrat în audi accident petru raresintersecţie izbind un VW Golf condus de Constantin Coteaţă, de 50 de ani.

like facebookBărbatul venea de la Iaşi după ce şi-a adus cuscrii de la aeroport, care veniseră din Anglia. Cuscrii şoferului, ce stăteau în partea dreaptă a maşinii unul pe scaunul din dreapta faţă şi celălalt pe bancheta din spate au suferit mai multe traumatisme.

Două ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat victimele, iar şoferiţa vinovată a suferit un atac de panică primind îngrijiri la faţa locului. Culmea este că prima reacţie a fetei a fost să îl certe pe celălalt şofer reproşându-i că nu a văzut semnul, deşi ea avea Stop. Trei echipaje de poliţie au sosit la faţa locului şi au început o anchetă.

audi accident petru rares2ambulanta accident petru rares

4 thoughts on “VIDEO Accident cu două victime în intersecţia morţii din Botoşani. O şoferiţă nu a „văzut” semnul Stop

    1. Cum crucea ma-tii sa „crezi ca ai prioritate”? Asta e tare… Sa ma ierte Dumnezeu ca pacatuiesc cu tine proasto, dar … dute-n D*** matii cu masina ta cu tot direct in primul zid. Ma gandesc ca putea sa moara cineva din cauza ca tu „credeai” ca ai prioritate sa fii handicapata secolului…

  1. strigator la cer …..aloo cei de la rutiera ….mai usor cu proastele in trafic care le zambiti cand le opriti si pune-ti pe ele p…a cu amenzi ….caci astea sau mosneguti care se cred atotstiutori is de fapt cei care ne omoara . nu stiu cu ce-a luat aia permisu …ori cartofi ori cu pastai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *