Monden! Cel mai sexy model din Botoșani vrea să își schimbe cariera. La ce profesie visează!

lavinia2Una dintre cele mai apreciate manechine din Botoșani, atât la nivel național, cât și internațional, i-ar plăcea să devină jurnalist. Lavinia Furtună studiază în cadrul Facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, la Departamentul de Jurnalistică.

De altfel, tânăra a declarat, pentru BotosaniNews, de mai multe ori că și-ar dori o carieră în televiziune, dacă nu ar mai face modelling.

like facebookLavinia este extrem de apreciată atât de colegi, cât și de profesori.

Dacă în 5 ani aflu că sunteți first model in the world nu va fi pentru mine decât un lucru aproape firesc. Cine v-a îndreptat spre aceasta profesie merită întreaga prețuire”, i-a transmis Laviniei unul dintre profesorii de la catedra de jurnalistică.

laviniaMai mult decât atât, cadrul universitar a spus că botoșăneanca are calități care nu se regăsesc la niciun model din România.

„Pina acum, departe de a ma pricepe, complet incompetent in domeniu, nu am vazut calitatile dvs. la nici un model din Ro si nici chiar pe alte meridiane. Cred ca modestia dvs., cumintenia nefardata, va vor duce, cu un picut de noroc, chiar pe culmi. În rest, natura a fost extrem de atenta si delicata in ceea ce va priveste”, i-a spus profesorul universitar Dorin Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *