Și cea de-a doua societate din subordinea Consiliului Județean, Parc Industrial, va fi dizolvată

cj fara turcanuConsilierii județeni au acordat mandat special reprezentantului Consiliului Județean, Radu Judele, pentru a vota și semna în Adunarea Generală a Acționarilor, în numele județului, în ceea ce privește realizarea procesului de dizolvare și lichidare a societății Parc Industrial, urmare a hotărârii adunării generale a acționarilor.

În momentul de față, urmare a depunerii demisiilor de către toate organele de conducere, respectiv membri ai Consiliului de administrație și directori executivi, societatea nu mai desfășoară nicio activitate.

like facebookSingura sursă de venituri a societății era constituită din contractele de închiriere cu producătorii din piața agro-alimentară din incinta mall-ului, însă toate contractele au fost reziliate. Reprezentanții Consiliului Județean mai motivează că, pe de altă parte, a fost identificat un teren în orașul Bucecea pentru realizarea unui parc industrial, însă nu s-au identificat societăți, organisme neguvernamentale sau instituții de cercetare interesate să-și desfășoare activitatea în cadrul parcului industrial.

În vederea obținerii de parc industrial, ar mai trebui angajate cheltuieli legate de efectuarea unui studiu de fezabilitate, cheltuieli care de asemenea ar trebui suportate din capitalul social, capital care ar trebui majorat prin aportul acționarilor”, se arată în raportul de specialitate al CJ.

Cea care va decide dizolvarea societății Parc Industrial este Adunarea Generală a Acționarilor. Anul trecut, a fost dizolvată încă o societate din subordinea Consiliului Județean, Eco-sal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *