Judecătorii îl trimit din nou după gratii pe omul de afaceri Viorel Dănuţă

viorel danuta la dna suceava
Viorel Dănuță, la intrarea în sediul DNA Suceava

Omul de afaceri Viorel Dănuţă este la un pas să ajungă din nou după gratii după ce nu a respectat interdicţiile impuse în perioada cât a stat arestat la domiciliu. Judecătorii Curţii de Apel Suceava au admis, joi, propunerea DNA de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv.

like facebookPotrivit anchetatorilor, în perioada arestului la domiciliu, omul de a afaceri a luat legătura cu trei martori din dosar, deşi avea interdicţie. Mai mult decât atât, așa cum rezultă din probatoriul administrat, măsura arestului la domiciliu nu a fost de natură să determine schimbări în comportamentul lui Viorel Dănuță, acesta continuând să identifice noi oportunități de a exploata în continuare aparate de jocuri de noroc, activitate cu prilejul căreia a comis infracțiunile de corupție investigate în prezenta cauză.

Sentinţa dată de judecătorii suceveni nu este definitivă, omul de afaceri urmând a fi încarcerat după o deciziei a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Viorel Dănuţă este anchetată, lături de un alt om de afaceri, Costel Calistru, precum şi de inspectorul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Ioan Teodorescu într-un dosar ce priveşte utilizarea ilegală a jocurilor de noroc. Prejudiciul este estimat la 3,5 milioane de lei.

Decizie surpriză a DNA în cazul patronului de la Tex! Procurorii cer ca Dănuță să ajungă după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *