Dumitru Zmău le cere poliţiştilor, care participă la şedinţele ATOP, să vină în uniformă: Eu am purtat o viaţă, nu puteam opri maşinile în costum naţional

burlacu si onutu la costum in atopPreşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică le-a atras atenţia poliţiştilor care vin la şedinţă să poarte uniforme pentru a căpăta respectul cetăţenilor.

like facebookDumitru Zmău a făcut referire joi la comisarul şef Marcel Burlacu şi la Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale ce au venit înbrăcaţi civil.

„Poliţistul în uniformă patrulează în toate ţările europene. De asta am să îl rog pe domii Burlacu şi dumitru zmau la atopOnuţu să vină în unifomă când mergem în teritoriu pentru că cetăţeanul apreciază uniforma. Pe domnu Radu nu am reuşit să îl prind în uniformă în patru ani. Ţinută trendi, blugi care nu merg la un om care are o formaţie profesională în uniformă. Părerea mea că am trecut pe acolo. Eu am umblat toată viaţa mea pentru că am umblat în uniforma. Asta mi-a fost meserie, la circulaţie nu puteai să mergi în costum naţional şi să opreşti o maşină”, a declarat Dumitru Zmău.

 

6 thoughts on “Dumitru Zmău le cere poliţiştilor, care participă la şedinţele ATOP, să vină în uniformă: Eu am purtat o viaţă, nu puteam opri maşinile în costum naţional

  1. cred ca asta e ultima grija a ta. daca vin fara uniforma la sedinta cred ca nici nu ii vei recunoaste. prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung.

  2. Mai bine invata sa vorbesti romaneste.
    Mai trebuie sa stii ca nu haina il face pe om,ci mintea, iar tu ai umblat si civil cand erai la ,, traditii,,

  3. Mr Zmeu…tu vorbesti de domnul Radu ? Daca ai avea macar 10 % din mentalitatea si omenia acestuia poate ai putea vorbi…..dar tu esti o nulitate pe langa el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *