Probleme la un liceu din municipiu semnalate de un consilier județean

Pavel RusuUn consilier județean a cerut conducerii Consiliului Județean să facă investiții în singurul liceu special din municipiul Botoșani. Pavel Rusu a spus că Liceul Tehnologic Special din Botoșani deține un microbuz de o capacitate mică, care zilnic trebuie să facă cel puțin trei ture până la școală, pentru a transporta copii cu nevoi speciale.

like facebookZilnic trebuie să aducă la liceu 80 copii. Asta înseamnă cel puțin trei ture. Unii copii ajung la ora 7, alții la 8, iar unii întârzie la ore. Unii vin pe jos și sunt copii cu probleme speciale. Poate în viitorul apropiat să se găsească o soluție pentru un microbuz cu o capacitate mai mare”, a spus consilierul județean.

Acesta a cerut să fie rezolvată și problema curții liceului.

Curtea liceului este plină de gropi, nu poți să ajungi în liceu acum când s-a dezghețat. Sunt gropi de 15-20 cm și nu ai unde călca. Am înțeles că terenul este al unui proprietar dar să se arunce niște balast, să se facă o alee pe unde să meargă profesorii și elevii. Este înfiorător să vezi un liceu cu o astfel de curte”, a adăugat Rusu.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, i-a răspuns că va cuprinde în programul de investiții achiziția unui microbuz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *