Şeful jandarmilor botoşăneni, împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. Cine îi preia atribuțiile!

Constantin Morosanu JandarmiÎncepând cu data de 26 ianuarie, colonelul Moroşanu Constantin – şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, a fost împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, pentru o perioadă de 6 luni, ca urmare a pensionării generalului de brigadă Enache Vasile, după 35 de ani de activitate în sistemul militar.

Colonelul Constantin Moroşanu îndeplineşte atribuţiile funcţiei de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani din data de 01.12.2006.

like facebookPoate nu întâmplător, acesta l-a avut îndrumător pe locotenentul, la acea vreme, Enache Vasile, în prima practică efectuată la Brigada 16 Jandarmi Bacău, ca student al Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, iar prima funcţie ocupată la terminarea academiei a fost cea de comandant de pluton la aceeaşi unitate de jandarmi”, se precizează într-un comunicat al IJJ.

Atribuțiile Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi preluate de adjuncți, respectiv col. Ioan Corj, iar după data de 4 februarie de col. Marin Lupu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *