Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna decembrie!

medic familieCel mai mare venit pe cabinet obţinut de un medic de familie din judeţul Botoşani, în luna decembrie 2015, a fost de 23.700 lei, iar cel mai mic de 4.900 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

like facebookDin venitul obţinut pe cabinet, medicul trebuie să plătească asistentul, dările la stat, consumabile, dar şi utilităţile. Există cabinete medicale la care sunt și câte doi medici de familie.

La nivelul judeţului sunt 170 de medici de familie în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Botoşani, iar 74 dintre aceștia își rotunjesc veniturile prin activitatea desfășurată și în centrele de permanență.

Instituția de asigurări de sănătate a decontat în perioada amintită peste 1,79 milioane lei pentru asistență medicală primară din județul Botoșani la care se adaugă încă 208.000 lei pentru centrele de permanență.

Vezi aici veniturile medicilor de familie din județ, pe luna decembrie!

Vezi aici cât au primit pe activitatea din centrele de permanență!

One thought on “Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna decembrie!

  1. Cine sunt medicii care au salvat vieti si fac performanta in sistem? Cine sunt medicii care profita de sistem, nu sunt prezenti la program dau retete gresite si strica reputatia de medic. Ar trebui un tabel cu performanta si unul cu neperformanta medicala!!! Trebuie nominalizati cei care salveaza vieti si cei care distrug vieti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *